Vino pe 4 Octombrie să deguști bucate dobrogene


Cine, de ce, cum?

Fundaţia Şcoala Română de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie – Filiala Tulcea implementează proiectul Armonia convieţuirii în formare profesională, cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – “Investeşte în oameni!”, Axa Prioritară 5 “Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul Major de Intervenţie 5.2 “Promovarea sustenabilităţii pe termen lung a zonelor rurale în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane şi ocuparea forţei de muncă”, în conformitate cu prevederile contractului de finanţare POSDRU/110/5.2/G/87347. Proiectul se adresează unui grup ţintă constituit exclusiv din participanţi care au domiciliul sau reşedinţa în zonele rurale, format din persoane inactive, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă și şomeri.

Beneficiarul finalizează activitatea de realizare a publicației bilingve Rețete alese din bucătăria dobrogeană, lucrare inedită în peisajul cultural național care își propune să promoveze regiunea ca un exemplu de bună practică în păstrarea și valorificarea unor aspecte culturale specifice prin armonie interetnică.

Unde, cine, ce și când?

De asemenea, beneficiarul este în plină organizare  a unei manifestări expoziționale – târg Ca la noi în Dobrogea, activitate prin care se vor prezenta produse de gastronomie tradițională și obiceiuri tradiționale, prezentându-se un spectacol cu un program artistic susținut de comunitățile implicate, urmărind să aducă în atenția publicului larg spiritul viu, autentic al meleagurilor nord – dobrogene.

Evenimentul se va desfășura vineri, 4 octombrie 2013, începând cu orele 12, în curtea Muzeului de Etnografie și Artă Populară din Tulcea, din Strada 9 Mai, Nr. 2.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la sediul Fundaţiei Şcoala Romană de Afaceri a Camerelor de Comerţ şi Industrie Filiala Tulcea, din municipiul Tulcea, strada Victoriei nr. 22, la numerele de telefon 0240 519040,  persoane de contact: Lucica Tarhon – manager proiect și Ayten Lale Ilie – Ablachim – expert relatii publice, organizare evenimente, – 122 precum şi de pe site-ul beneficiarului www.sraftl.ro, sau prin e-mail la adresa sraftl@yahoo.com.

Anunțuri

2 gânduri despre “Vino pe 4 Octombrie să deguști bucate dobrogene

  1. Pingback: Dulcele gust al Dobrogei | MEAP Tulcea - un blog de muzeu prietenos :)

  2. Pingback: Ce a însemnat parteneriatul educativ “Creație din drag de tradiție” | MEAP Tulcea - un blog de muzeu prietenos :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s