Gala Premiilor Micul Etnograf 2013 – Ziua a II-a


A doua zi a Galei ne-a adus noi surprize plăcute. Elevii clasei a IV-a B de la Şcoala Constantin Găvenea ne-au reamintit bătrânul obicei al Paparudei. Apoi, am schimbat registrul, deoarece elevii din clasa a X-a C de la Liceul Teoretic Ion Creangă ne-au transpus în timpuri trecute (dar totuşi exagerat de actuale), interpretând Aulularia lui Plautus. 

Clasa a IV-a A de la Şcoala Nifon Bălăşescu a prezentat o snoavă populară şi un cântec din popor. Elevii claselor I şi a IV-a de la Şcoala Profesională Danubius au prezentat o scenetă despre viaţa de şcolar, apoi au dansat o mândră horă. 

Nici picii de la Grădiniţa Nr. 3 Step by Step nu s-au lăsat mai prejos. Copile din Grupa Mică au interpretat Sunt o fată frumuşică. Andrei Anghel din Grupa Mare a cântat Hai mândruţă şi-om juca, apoi a dansat alături de colegi Sârba de la Enisala. Grupa Mijlocie a cântat şi a dansat pe ritmuri populare.

Iar la final, cum ne şade bine celor de la MEAP, am dansat o horă mare, mândră pân’ la Soare. Mulţumim cadrelor şi colectivelor de copii implicate şi vă aşteptăm în toamnă într-un nou parteneriat educativ plin de bucurii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s