Gala Premiilor Micul Etnograf 2013 – ziua I


Mult aşteptatul moment al Galei Premiile Micul Etnograf a sosit. Astăzi, 18 iunie 2013, curtea MEAP s-a umplut de culoare şi bună dispoziţie. Elevii şi preşcolarii au readus, pentru o clipă, copilăria la muzeu.

Ne-au impresionat cu dansul Căluşarilor copiii din Grupa Mare de la Grădiniţa TIC – PITIC. Curioşii de la Grădiniţa de Aplicaţie a Liceului Ion Creangă ne-au delectat cu melodii şi dansuri populare româneşti.

Copiii din Grupa Mică şi Mijlocie de la Grădiniţa cu P. N. Cataloi, precum şi elevii din clasa a VII-a de la Şcoala Gimnazială Nufăru şi-au descris în versuri viaţa autentică, portul popular şi mândria de a fi Român.

Clasele a II-a de la Şcoala Gimnazială Nr. 12, Liceul Teoretic Ion Creangă şi Liceul de Artă George Georgescu au interpretat melodii dedicate copilăriei, primăverii şi clipei frumoase.

Eleve ale Liceului Teoretic Grigore Moisil au prezentat propria variantă a melodiei Gagnam Style: Moisil Style. Doroftei Laura Alexandra a interpretat la vioară un fragment din balada lui Ciprian Porumbescu.

Clasa a II-a de la Şcoala Profesională Danubius a prezentat un dans contemporan şi o scenetă inspirată din viaţa de şcolar. Elevi din clasele mai mari de la Şcoala Nr. 12 au adus pe scenă Cântecul cununii

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s