GALA PREMIILOR „MICUL ETNOGRAF” 2013


Marţi şi miercuri, 18 – 19 iunie 2013, începând cu ora 0900, Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din cadrul Institutului de Cercetări Eco-Muzeale Tulcea în colaborare cu Ansamblul Artistic „Baladele Deltei” şi Ansamblul Artistic „Doruleţul”, vă invită să participaţi la Gala Premiilor „Micul Etnograf” Ediţia a VI-a.

Evenimentul va avea loc pe scena din curtea muzeului.

Vor fi premiate grupurile de elevi care s-au evidenţiat în Parteneriatele educaţionale din anul şcolar 2012-2013. Vor fi susţinute momente artistice inspirate din activităţile desfăşurate.

Anul acesta muzeul a colaborat cu 83 de grupuri şcolare din instituţii de învăţământ din judeţele Tulcea, Constanţa, Galaţi, Brăila.

În cadrul acestui eveniment se vor acorda şi Trofeele: PRIETENII MUZEULUI DE ARTĂ POPULARĂ. Vor fi premiate personalităţi din viaţa culturală a judeţului Tulcea, prestigioase instituţii de cultură din ţară, care şi-au adus contribuţia la realizarea activităţilor Muzeul de Etnografie şi Artă Populară.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul Muzeului de Etnografie şi Artă Populară, Str. 9 Mai, nr. 2, tel. 0240-51.62.04, e-mail: meaptulcea@yahoo.com sau accesaţi blogul MEAP: meaptulcea.wordpress.com

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s